Noutăți

În contextul evoluției situației epidemiologice determinate de creșterea numărului cazurilor de îmbolnăvire prin infecții respiratorii sau gripă și a deciziilor Direcției de Sănătate Publică și ale Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, echipa Superland vă informează cu regret că parcul de distracții își sistează temporar activitatea începând cu data de 12.03.2020 până la 31.03.2020.

            Trecem printr-o perioadă dificilă, dar în aceste momente de cumpănă siguranța dumneavoastră, a copiilor dumneavoastră și a angajațiilor Superland este mai presus de orice. Susținem și ne aliniem deciziilor și recomandările impuse de autoritățile competente din România privind stoparea răspândirii gripei de tip COVID- 19.

Cu ocazia sistării temporare a activității ne-am decis să corelăm măsura de prevenție cu reamenajarea spațiilor și executarea lucrărilor de mentenanță.

Venim în întâmpirea dumneavoastră și vă rugăm să respectați deciziile impuse de autoritățile competente din România și pe cât posibil să vă feriți de zonele aglomerate.

Rămâne să ne distrăm pe cinste, cu forte proaspete, atunci când situația o să permită să o facem în siguranță.

Zonele de food-court rămân deschise pe toată această perioadă în limita în care colaboratorii noștri își doresc acest lucru. De asemenea, conform prevederilor impuse numărul maxim de persoane care pot intra în același timp în zonele de food-court este de 100 de persoane.

Echipa Superland

Call Now Button