Noutăți

În contextul evoluției situației epidemiologice determinate de creșterea numărului cazurilor de îmbolnăvire prin infecții respiratorii sau gripă, Superland impune următoarele măsuri privind accesul în parcul de distracții.

Astfel, începând de astăzi, 27 Februarie, Superland a impus măsuri suplimentare pentru toți vizitatorii parcului de distracții.

Fiecare vizitator, la intrarea  în Superland, va fi obligat să își dezinfecteze mâinile folosind dozatoarele de gel dezinfectant  cu spectru larg, avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională de Produse Biocide – Aviz NR. 4411BIO/01/12.24, puse la dispoziție la fiecare dintre intrările din Superland.

Dispenserele de gel dezinfectant pentru mâini vor fi montate și în locuri vizibile din incinta parcului de distracții, dar și la accesul în principalele atracții și spații de joacă.

Paramedicii Superland sunt pregătiți să ofere informații și ajutor tuturor vizitatorilor pe toată perioada funcționării parcului de distracții.

Instrucțiunile de utilizare a dispenserelor și modalitatea cea mai eficientă de dezinfectare a mâinilor vor fi afișate la fiecare dintre dispensere.

La fel ca și până acum, spațiile de joacă, atracțiile, toaletele și zona de food-court sunt dezinfectate și curățate frecvent, atât înainte de deschidere, cât și pe perioada programului, atunci când se constată o nevoie.

Măsurile impuse de Superland se aplică atât vizitatoriilor, cât și angajaților Superland, colaboratorilor sau angajațiilor celorlalte firme din cadrul parcului de distracții.

Call Now Button