Evenimente

Vacanța de Paște vine cu super distracție la Superland

Cavalerul Noby și Iepurașul de Paște s-au întrecut pe ei, iar anul acesta te așteaptă cu cele mai frumoase surprize la Superland în vacanța de Paște. Se zvonește că te-ar aștepta cu multe dulciuri, concursuri cu premii, picturi pe față, roata norocului, vestita vânătoare de comori din Insula Piraților, baloane modelabile, curse de cai și câte și mai câte.

În plus, în primele 2 zile libere, 4-5 aprilie, te așteptăm la „Weekend-ul Astronomic – Ediția 2”, unde alături de astronomul Elisabeta Petrescu vom participa la ateliere și vom face observații ale soarelui și ale cerului, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte. Mai multe detalii găsești pe pagina noastră de Facebook
Nu trebuie să uiți nici de spectacolul de magie „Micul Magician”, susținut de prima femeie magician din România, Cristina Strecopîtov. Spectacolul care promite să te lase gură cască „Micul Magician” se va desfășura pe 11 Aprilie de la ora 16:00.

Așadar, pe toată perioada vacanței de Paște te așteptăm la Superland zilnic în intervalul 10:00 – 21:00. Dacă vrei să ne vizitezi și nu ești din brașov consultă pachetele turistice: www.superland.ro/pachetele-turistice-magic/.

Superland a adus pe piața din Brașov un nou concept, atât pentru împătimiți, cât și pentru amatori: Superland Bowling. 6 piste profesionale și cel mai modern sistem de scoring. Mai multe detalii despre sala de bowling poți afla dacă ne urmărești pe www.bowling-brasov.ro, https://www.facebook.com/bowlingbrasov/ sau www.instagram.com/superland.bowling/

Rămâi la current cu toate evenimentele organizate de Superland. Urmărește-ne pe www.superland.ro, www.facebook.com/superland.romania/ sau www.instagram.com/superland.romania/.

Call Now Button